Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze missie

Wij willen het anders doen dan de rest. En geloof ons, dat is echt niet zo moeilijk als het lijkt.

Wij maken ons sterk voor een beter milieu in de breedste zin van het woord: we zijn bezig om CO2 neutraal te worden en we investeren in groene oplossingen, zoals eigen zonnepanelen.

Verder werken we samen met bedrijven die ook deze stappen in de juiste, groene richting aan het zetten zijn. Zo is onze partner PostNL al CO2 neutraal.

Natuurlijk weten wij ook wel dat een smartphone - en eigenlijk alle gadgets of luxeproducten die je aanschaft - niet de meest milieuvriendelijke aanschaf is, maar aangezien we er allemaal aan moeten geloven, proberen wij wel die negatieve lading in iets positiefs om te zetten. Daarnaast zijn veel van deze fabrikanten ook bezig met de omslag.

Dat doen we samen met jou door onze producten voor een goede prijs aan te bieden en geweldige service te leveren.

En geloof het of niet, maar de combinatie van goede prijzen, geweldige service én maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt zonder problemen. We hopen hiermee een positieve boodschap uit te sturen en andere bedrijven ervan te overtuigen hetzelfde te doen.

Die positieve boodschap krijgt uiteraard extra overtuigingskracht bij elke groeispurt die wij doormaken. Door bij Overnight Telecom.nl je nieuwe (of Tweedekans) smartphone of accessoire aan te schaffen en een review achter te laten, help je ons en iedereen om je heen.

Milieu & toekomst

Het milieu en onze ecologische voetprint is belangrijk voor ons. Hier een greep uit de dingen die wij doen om ons steentje bij te dragen:​

- We zijn bezig om CO2 neutraal te worden.

- Onze elektriciteit wordt volledig opgewekt door zonnepanelen.

- Wij verpakken onze producten in (deels) gerecyclede verzendenveloppen en/of -dozen. De enveloppen met noppenfolie kunnen direct bij het plastic afval, de papieren enveloppen en de dozen bij oud papier/karton.

- Bijgevoegde pakbonnen, facturen en ander geprinte materialen wordt altijd op gerecycled en/of biologisch afbreekbaar/recyclebaar materiaal geprint. Ook de sticker die we op de buitenkant van onze verzendverpakking plakken. Deze mogen bij oud papier/karton.

- Bestellingen worden zoveel mogelijk gebundeld verzonden.

- Wij printen onze eigen facturen niet uit: onze boekhouding is volledig digitaal.

- Ons afval wordt gescheiden en zoveel mogelijk gerecycled.

- Onze leveranciers bevinden zich gewoon in de Europese Unie, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland.

- We ondersteunen lokale ondernemers door bijvoorbeeld onze eigen computerapparatuur in de buurt aan te schaffen.

- Onze inventaris bestaat uit zoveel mogelijk tweedehands meubilair en apparatuur.

- Verpakkingsmaterialen en andere hulpmiddelen bestellen wij in Nederland.

- Onze winst wordt gebruikt om te investeren in goede en groene initiatieven en milieuvriendelijke oplossingen, zoals zonnepanelen.

- Wij zijn er voor de langere termijn. Geef ons de tijd om te groeien en zo onze naam op de kaart te zetten.

Goed idee?

Heb jij nu een goed idee of groen initiatief waarmee wij onze maatschappelijke betrokkenheid kunnen vergroten? Laat het ons weten!

Contactformulier

Contactinformatie

+31 6 380 463 18

Via Whatsapp

Informatie: info@overnighttelecom.nl