Onze 6️⃣ beloftes

1️⃣ Jij staat voorop

Jij als klant staat bij ons op de eerste plaats. Dat kun je wel zien aan de vele, echte positieve reviews die we de afgelopen tijd hebben verzameld.

We werken hiervoor samen met Google, 5-sterrenspecialist en Kieskeurig.

En heb je problemen met een van je aankopen? Dan bieden wij je bijvoorbeeld een bruikleen telefoon aan om de reparatieperiode te overbruggen.

Neem een kijkje over wat andere klanten over ons te zeggen hebben via de onderstaande knop.

2️⃣ Gratis verzending én retour

We reken geen verzendkosten voor het opsturen en eventueel retourneren van je product.

Verder verzenden we al onze pakketten verzekerd naar waarde.

Een retourtje kun je aanmelden via onderstaande knop.

3️⃣ Wij gaan voor de laagste prijs

Heb je ergens anders (in Nederland of België) hetzelfde product voor een lagere prijs gezien? Laat het ons weten en we kijken graag wat we voor je kunnen doen. Een beetje speurwerk moet natuurlijk beloond worden. Laat het weten onderaan de pagina of gebruik het menu 'Contact' bovenaan deze pagina.

4️⃣ Veilig aankopen

Overnight Telecom.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk, zodat jij met een gerust hart je nieuwe aanwinst bij ons kunt bestellen. Want mochten we er samen niet uitkomen, dan biedt Webshop Keurmerk onafhankelijke geschillenbeslechting aan.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je aankopen in een veilige omgeving te doen. Meer weten over onze betaalmogelijkheden? Klik op de onderstaande knop.

5️⃣ Garantie én reparatie: goed geregeld

We werken samen met een aantal grote, Europese leveranciers met persoonlijk contact, waardoor we via hen door de officiële fabrikant reparaties kunnen laten uitvoeren.

Mocht je defect buiten garantie vallen, dan werken we samen met ThePhoneLab om zo snel en goed mogelijk jouw apparaat te herstellen. Meer weten over ThePhoneLab en hoe we met reparaties omgaan? Klik dan op onderstaande knop.

En mocht je bij een reparatie graag een bruikleen telefoon van ons huren, dan hebben we daar ook mogelijkheden voor! Zo zit jij nooit zonder telefoon. Ook deze informatie vindt je via onderstaande knop.

6️⃣ Klein team, korte lijntjes

Wij zijn een klein, hecht team en hebben daarmee een volledig zicht op al onze klanten. Dit helpt ons om jou zo goed mogelijk te helpen bij vragen, problemen of klachten.

Er is een reden dat ons team klein is en dat ons assortiment beperkt is. Benieuwd waarom? Lees hier meer over via de onderstaande knop.

Kom in contact via onderstaand formulier of stuur ons een bericht op Whatsapp.

Contactinformatie

0031 6 380 43 18

Via Whatsapp

Informatie: info@overnighttelecom.nl