Over ons

Onze start

Overnight Telecom.nl is gestart in april 2021 als gevolg van de groeiende behoefte om de smartphone markt in beweging te zetten en het anders te doen dan anderen. We zijn niet onbekend in het ondernemerslandschap, want sinds april 2017 is Overnight Projects - waaruit Overnight Telecom.nl is ontstaan - al bezig met de ontwikkeling van websites en (Android) apps.

Wij zijn begonnen met enkel de Google Pixel serie aan te bieden via het bol.com platform, omdat de prijzen simpelweg de pan uit rezen en dat kon allemaal veel goedkoper. We zagen dat de concurrentie haar prijzen verlaagden wanneer wij dat deden, maar toch kregen wij het steeds voor elkaar de goedkoopste te blijven.

​Je zou het een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen: een hobby om als gadget freaks met een Economie, Elektronica en IT achtergrond steeds opzoek te gaan naar de beste smartphones, accessoires en andere elektronica. Wij zoeken, adviseren, verkopen, verpakken en verzenden met veel plezier en daarom vinden we het belangrijk een deel van de opbrengsten terug te geven aan de samenleving en te doneren aan en investeren in goede (en groene) initiatieven. Zo delen wij ons plezier.