Over ons

Onze start

Overnight Telecom.nl is als webshop gestart in april 2021 als gevolg van de groeiende behoefte om de smartphone markt in beweging te zetten en het anders te doen dan anderen.

We zijn doorgegroeid vanuit de onderneming Overnight Projects dat in april 2017 is opgestart. Overnight Projects bouwde destijds (custom) applicaties, websites en verkocht refurbished hardware, zoals PC's, laptops, tablets en telefoons.

We hebben zelf reeds meer dan 10 jaar ervaring op gebied van consumenten elektronica rondom advies, verkoop en service.

Onze focus

Wij zijn bij Overnight Telecom.nl begonnen met enkel de Google Pixel serie aan te bieden via onze webshop en het bol.com platform, omdat de prijzen simpelweg de pan uit rezen en dat kon allemaal veel goedkoper. We zagen dat de concurrentie haar prijzen ook verlaagden wanneer wij dat deden en toch kregen wij het steeds voor elkaar de goedkoopste te blijven.

​Langzaamaan proberen wij ons assortiment uit te breiden door steeds opzoek te gaan naar de beste smartphones, accessoires, gadgets en andere elektronica. We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze scherpe prijzen en goede service. Maar het is wel belangrijk voor ons om ons doel niet voorbij te gaan: goede service en betaalbare prijzen. Producten inkopen van lage kwaliteit of voor een te hoge prijs, past niet binnen onze strategie.

Overnight Telecom.nl is een organisch groeiend bedrijf, zonder investeerders of andere externe financiële input. We worden dus niet geforceerd enorme winsten te maken en bepaalde verkoopcijfers te behalen. We doen het gewoon op ons eigen tempo en op onze eigen manier. En dat merk jij als klant!

Ons enthousiaste team is klein en de lijntjes zijn kort en dat komt de service ten goede, want service staat uiteraard bij ons hoog in het vaandel.

Door samen te werken met grote merken als Google en Samsung via een aantal grote leveranciers, kunnen wij voorzien in goede service en betaalbare prijzen.

Onze toekomst

Wij vinden het belangrijk om met oog voor mens en milieu te ondernemen. Daarom investeren wij steeds een deel van onze winst in groene initiatieven, zoals eigen zonnepanelen, maar ook in meer globale iniatieven. Zo zijn we momenteel aan het kijken hoe wij volledig CO2 neutraal kunnen zijn als bedrijf.