Help jij ons groeien?

Klik dan door op de onderstaande knoppen om een eerlijke review op Google, 5-sterrenspecialist en/of Kieskeurig achter te laten. Wij verloten elke maand een bol.com cadeaukaart van 20 euro onder al onze reviewers per review en Kieskeurig zelfs 250 euro! Je kunt dus maximaal drie reviews plaatsen (één op elk platform) en zo maak je drie keer zoveel kans!

Lees onderaan ook onze Review Policy, want we hebben (en willen) enkel echte reviews van echte klanten.

Plaats een eerlijke review en maak kans op een bol.com cadeaubon!

Plaats een of meerdere eerlijke reviews over onze dienstverlening via de onderstaande partners en maak aan het eind van de maand kans op een bol.com cadeaukaart van 20 euro. Meer reviews is meer kans!

Laat ons even weten via e-mail of Whatsapp dat je een review hebt achtergelaten. Alleen zo kunnen we je contacteren als je hebt gewonnen.

Google

We zouden het geweldig vinden als je ons een nuttige review wilt achterlaten op Google!

Review op Google

5-sterrenspecialist

Ook een review op 5-sterrenspecialist is meer dan welkom. Wist je dat zij het KWF Kankerfonds steunen dankzij jouw review?

Review op 5-sterrenspecialist

Kieskeurig

Zelfs via Kieskeurig kun je een review achterlaten over onze dienstverlening. Je maakt hiermee kans op 250 euro!

Review op Kieskeurig

Review policy

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden:


Klaar? Laat het ons weten!

Heb je via de knoppen hierboven een review achter gelaten? Laat het ons dan even per e-mail of Whatsapp weten. Zo komen we gemakkelijk met je in contact als je gewonnen hebt!

Contact via e-mail of via Whatsapp